Studentai kviečiami į pasaulinį esporto turnyrą

Studentai kviečiami į pasaulinį esporto turnyrą
2021-03-24 09:24:48

Esportas - kas tai? Elektroninis sportas, kibernetinis sportas, konkurencingi kompiuteriniai žaidimai, virtualus sportas. Visa tai yra termino esportas sinonimai.

Norėdamos paskatinti studentų įsitraukimą, Jungtinės Amerikos Valstijos, Jungtinė Karalystė, Švedija ir kitos šalys rengia esporto turnyrus, kuriuose studentai atstovauja savo universitetus ir kovoja dėl stipriausio universiteto vardo tam tikrose disciplinose. Jau daugelį metų tarp mokslo įstaigų buvo vykdomi tradicinio sporto šakų turnyrai, o pastaraisiais metais prasidėję esporto turnyrai pritraukia didžiulį universitetų komandų ir žiūrovų dėmesį.

„Red Bull“, matydami ilgalaikę viziją, organizuoja universitetų turnyrą ,,Red Bull Campus Clutch", kuriame dalyvaus komandos iš daugiau nei 50-ties šalių ir rungsis VALORANT žaidime. Kiekvienos šalies turnyro nugalėtojai laimės „Red Bull Gaming Hub“ – esporto laboratoriją: penkis žaidimams skirtus kompiuterius ir ,,Red Bull" atributiką. Šiame turnyre galės dalyvauti ir Lietuvos aukštųjų mokyklų ir universitetų studentų komandos. Lietuvos elektroninio sporto asociacija prisideda prie šio turnyro organizavimo ir tikisi, jog tai išsivystys į ilgalaikį bendradarbiavimą bei esporto vystymą universitetuose. Plačiau apie esportą ir turnyrą skaityti čia.

Utenos kolegijos studentai taip pat kviečiami burtis į komandą ir išbandyti savo jėgas ,,Red Bull Campus Clutch" - pirmajame  pasauliniame  universitetams skirtame VALORANT turnyre. Sėkmingai pasirodžiusios mūsų studentų komandos laukia kolegijos paskatinimas - vienkartinė stipendija. Kas yra VALORANT, kokios šalys - dalyvės, kaip ir kokiais etapais vyks šis turnyras,  susipažinti galite čia.
Kontaktinis asmuo: Algirdas Gricius, tel. +370 609 99360, el. p. lespaltu@gmail.com

Elektroninis sportas, kibernetinis sportas, konkurencingi kompiuteriniai žaidimai, virtualus sportas. Visa tai yra sinonimai terminui esportas. Nepriklausomai nuo vartojamo termino elektroninis sportas tampa vis populiaresnis ir vis daugiau žmonių apie tai išgirsta (Jenny, Manning, Keiper & Olrich, 2016).

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/esports-namai/naujiena/naujienos/kokia-yra-esporto-vieta-siuolaikiniame-pasaulyje-1200-1473650?copied
Elektroninis sportas, kibernetinis sportas, konkurencingi kompiuteriniai žaidimai, virtualus sportas. Visa tai yra sinonimai terminui esportas. Nepriklausomai nuo vartojamo termino elektroninis sportas tampa vis populiaresnis ir vis daugiau žmonių apie tai išgirsta

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/esports-namai/naujiena/naujienos/kokia-yra-esporto-vieta-siuolaikiniame-pasaulyje-1200-1473650?copied

Erasmus+ tarptautinė savaitė buvo gausi renginių

Balandžio 15–19 dienomis Utenos kolegijoje vyko ERASMUS+ tarptautinė savaitė, kurioje dalyvavo Lietuvos, Latvijos,...

Skaityti plačiau

Tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija „Darnaus vystymosi aspektai: teorija ir praktika"

2024 m. balandžio 18 d. Utenos kolegijoje vyks tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija „Darnaus vystymosi aspek...

Skaityti plačiau

Tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija „Įrodymais grįsta praktika: nuo sveikatos — link socialinės gerovės"

2024 m. balandžio 17 d. Utenos kolegijoje organizuojama IV-oji tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija „Įrodyma...

Skaityti plačiau

Erasmus+ tarptautinė savaitė

Balandžio 15–19 dienomis Utenos kolegijoje – ERASMUS+ TARPTAUTINĖ SAVAITĖ. Kviečiame aktyviai dalyvauti Sa...

Skaityti plačiau